Doelshoppen

Vanaf nu is het mogelijk om via doelshoppen.nl geld voor ons Gilde te sparen door online bij bepaalde winkels (bv. Bol.com, Wehkamp, HEMA, Zalando, Greetz, Thuisbezorgd, Blokker, Bart Smit etc,) maar ook vakantiesites (hotels.com, Belvilla, CenterParcs) en organisaties als VGZ, NUON, Hans Anders, Hertz etc. te shoppen. Iedere winkel/organisatie schenkt een bepaald percentage aan het goede doel naar keuze.

Hoe het werkt:
Ga naar www.doelshoppen.nl.
Klik op inloggen. Als je al een account hebt, log je in, of anders klik je hier op “Registreren”. Daar maak je je account aan.
Als je online iets wilt bestellen start je altijd via deze site www.doelshoppen.nl en zorg je dat je eerst inlogt.
Klik vervolgens aan de linkerkant bij “Kies een doel” op ons logo.
Klik in het midden bij “en ga naar je shop” op de winkel/ verzekeraar etc waar je wilt bestellen.
Je wordt dan doorgelinkt naar de site van jouw keuze en daar kun je gewoon je aankoop doen.
Je ontvangt – na het bestellen (kan een paar uur later zijn) – een mailtje van doelshoppen.nl om te bedanken voor je aankoop en met daarin het bedrag dat je voor de Guld hebt gespaard.


Geen extra kosten
Als je iets bestelt maak je zelf géén extra kosten. De winkels hebben een afspraak met de site doelshoppen.nl dat zij een percentage doneren, dus het kost jou niks extra, alleen de moeite van het inloggen en een paar muisklikken.

Geen verplichting, wel mooi meegenomen
Voel je niet verplicht om dit te doen, maar als je toch online dingen bestelt bij deze winkels, verzekeraars, providers etc, dan is het mooi meegenomen als er een percentage naar het gilde gaat. Iedereen mag via deze site zijn aankopen doen, dus als jouw familie of vrienden vaak online winkelen: vertel ze hierover.


Klik op het logo om naar de pagina te gaan

Shop met je hart

Bezoekadres

Roovertsche Leij
Gorps Baantje 1
5051 PX  Goirle

Contact

Email: info@sintjorisgoirle.nl
Telefoon: 06 - 14 97 44 15 

Mobirise

Made with Mobirise ‌

Free Web Designing Software