Lidmaatschap

Zelf een keertje mee doen?
Nieuwsgierig naar de activiteiten van De Guld? Wil je erachter komen wat een verschieting is? Welke functies er bij het gilde zijn?
Kom dan eens vrijblijvend meekijken tijdens één van onze verschietingen of de gezellige Sint Joris avonden. Tijdens je bezoek maak je kennis met de activiteiten en gebruiken van het schuttersgilde Sint Joris en mag je zelf proberen hoe het is om met een kruisboog te schieten.

Lidmaatschap
Mocht je na je bezoek enthousiast zijn, dan kun je je interesse kenbaar maken en zal na een proefperiode als aspirant-lid, op traditionele wijze gestemd worden of je lid mag worden van het gilde.

Als lid kun je een functie aannemen zoals tamboer of vendelier. Ben je niet zo muzikaal of ritmisch aangelegd, dan kun je ook zonder functie lid zijn en deel nemen aan de activiteiten zoals kruisboogschieten.

Contributie (per jaar)
– Lidmaatschap met functie: € 122,50
– Lidmaatschap zonder functie: € 140,-
– Junior lid (12 t/m 17 jaar): € 30,-
– Pupil (t/m 11 jaar): € 0,-

Overige kosten
Het Gilde Sint Joris is heel blij met haar leden en zorgt daarom dat je voorzien wordt van een rood uniform (mits je kiest voor een functie als tamboer of vendelier) en indien van toepassing een trom of vaandel.

Je dient zelf alleen nog te zorgen voor een wit overhemd, witte lange kousen en zwarte schoenen. Mocht je kiezen voor het lidmaatschap zonder functie, dan draag je een jacquet, dat dien je dan zelf aan te schaffen.

Daarnaast ben je vrij om een kruisboog en toebehoren aan te schaffen, het gilde beschikt over een aantal bogen waar je ook gebruik van kan maken.

Vriend van het gilde

Te weinig tijd om lid te worden, maar wel interesse om op de hoogte te blijven en af en toe mee te doen?
Kies er dan voor om het gilde een warm hart toe te dragen en vriend van het gilde te worden.

Meer informatie vind je hier

Bezoekadres

Roovertsche Leij
Gorps Baantje 1
5051 PX  Goirle

Contact

Email: info@sintjorisgoirle.nl
Telefoon: 06 - 14 97 44 15 

Mobirise

Created with ‌

Mobirise